Zaterdag tweede editie Jazz in de Winkel – Home

Zaterdag tweede editie Jazz in de Winkel

Het festival Jazz in de Winkel, waaraan Jazz Inverdan in 2019 een bijdrage leverde, heeft de coronacrisis overleefd. Op zaterdag 26 november is er op spraakmakende locaties als Fluxus Pasveerzaal, Zaantheater, en onze eigen Vermaning veel prachtige jazz (en aanverwante muziek) te horen.

Wat kunt u verwachten?

Myles Sanko – Ghanees, Britse zanger, hedendaagse soul met invloeden van funk & jazz

Mamas Gun – vijfkoppige Britse band met een mix van soul, jazzy funk en pop

Montis, Goudsmit & Directie– swingende dansbare Hammond jazz met een vette knipoog naar soul & funk

DULFER!– over de inmiddels levende legende kun je zeggen, wie is er niet groot geworden met de genadeloze saxsound van Hans Dulfer?

De Jan Molenaar Big Band met Zaanse nieuwe talenten Daan van Willies, zang, 20 jaar, Kyara Hollingsworth, zang, 16 jaar, Michel Tuinman, trombone,  19 jaar

Teddy Sicking Kwintet – Jazz van de bovenste plank gebracht door de zeer getalenteerde Zaans violiste begeleidt door een uitmuntende groep van jonge muzikanten.

De toegang bedraagt € 27,50, kaarten zijn verkrijgbaar via www.jazzindewinkel.nl. Voor lezers van de Jazz Inverdan Nieuwsbrief heeft Jazz in de Winkel een speciale kortingsactie: als u bij het bestellen de actiecode JazzInverdan invult, krijgt u maar liefst € 10,00 korting. U betaalt dan slechts € 17,50. Maar: er is maar een beperkt aantal kaarten hiervoor beschikbaar, dus op = op.

 

Jazz in de Winkel logo